Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Etno selu

Počeli pregovori 'kukuriku koalicije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Etno selu 'Baranjski divani' kod Belog Manastira nešto prije 12 sati počeo je sastanak, pregovori tzv. kukuriku koalicije četiri oporbene stranke, SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a, koje vode predsjednici stranaka Zoran Milanović, Radimir Čačić, Ivan Jakovčić i Silvano Hrelja.

Prije sastanka nitko nije htio komentirati o čemu će konkretno biti riječi. Oporbenjaci su u baranjsko Etno selo počeli dolaziti nešto iza 11 sati i u ležernoj atmosferi prije sastanka prvo su se okupili na kavi ispred Hotela 'Patria'.

Pročitajte i ovo Blokovi na ljevici - 5 SDP ili Možemo! Novi ljubavni trokut na ljevici? Za nju se bore dvije najveće stranke Slika nije dostupna SDP, HNS, IDS i HSU 'Kukuriku koalicija' postala 'Savez za promjene'

Predsjednik Istarskog demokratskog sabora (IDS) Ivan Jakovčić je, u stilu 'morskog ugođaja' na pregovore došao u bermudama, a predsjednik Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata (HNS) Radimir Čačić je stigao posljednji, no kako je rekao jedan od nazočnih lokalnih stranačkih dužnosnika, 'kukuriku koalicija ima šanse jer je Čačić ipak stigao na vrijeme'. Na kavu uoči pregovora stigla je i Vesna Pusić te više članova pojedinih stranaka.

Očekuje se da će sastanak trajati oko dva sata nakon čega će čelnici tzv. kukuriku koalicije dati izjave novinarima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene