Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Darko Milinović predložio je resornome ministru Tomislavu Ćoriću svoju kandidatkinju za mjesto ravnatelja NP Plitvnička jezera, no Ćorić je izabrao Tomislava Kovačevića.


Ličko-senjski župan i šef ličkog HDZ-a Darko Milinović podnio je ostavku na mjesto predsjednika županijske organizacije HDZ-a jer je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, a ne kandidatkinju ličko-senjskog HDZ-a, objavio je u srijedu navečer Večernji list.

Vezani članci Restart koalicija Ljudi se nemilosrdno sprdaju s Bernardićem i Restart koalicijom, pogledajte reakcije na rezultate izbora Andrej Plenković održao je govor u Arheološkom muzeju nakon uvjerljive pobjede Igraj, moja Hrvatska! Euforični Plenković, Beroš i Jandroković plešu i pjevaju na Zaprešić Boyse

Milinović će u četvrtak u podne održati izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će, doznaje se u ličkom HDZ-u, zatražiti odgovor je li vrh stranke podržao Ćorićev izbor. Županijska organizacija poduprla je Milinovića, piše Večernji. (Hina)