Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEOČEKIVAN POTEZ

Pobuna u ličkom HDZ-u: Zbog novog ravnatelja Plitvičkih jezera Darko Milinović podnio ostavku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Milinović predložio je resornome ministru Tomislavu Ćoriću svoju kandidatkinju za mjesto ravnatelja NP Plitvnička jezera, no Ćorić je izabrao Tomislava Kovačevića.

Ličko-senjski župan i šef ličkog HDZ-a Darko Milinović podnio je ostavku na mjesto predsjednika županijske organizacije HDZ-a jer je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, a ne kandidatkinju ličko-senjskog HDZ-a, objavio je u srijedu navečer Večernji list.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zanimljiva imena Pogledajte tko se sve našao na HDZ-ovim listama: Stranci prijeti kazna Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Milinović će u četvrtak u podne održati izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će, doznaje se u ličkom HDZ-u, zatražiti odgovor je li vrh stranke podržao Ćorićev izbor. Županijska organizacija poduprla je Milinovića, piše Večernji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene