Obavijesti Pretražite Navigacija
Otvorenje 100. supermarketa

Plodine okrunile svoj rad otvaranjem jubilarnog 100. supermarketa u Hrvatskoj

PR
PR Foto: PR
Predvođeni velikom predanošću i radom, te konstantnim ulaganjem u kvalitetu i povjerenje svojih kupaca, Plodine su otvorile jubilarni 100. supermarket u Hrvatskoj, ata je čast pripala sunčanoj Makarskoj. Plodine najavljuju i daljnje širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše i u ovom trenutku ubrzano rade na izgradnji još 6 novih objekata.

Danas je u Makarskoj, na adresi Vrgorska 2, otvoren jubilarni 100. supermarket Plodina u Hrvatskoj.

Nakon 28 godina postojanja, rada i neprekidnog ulaganja u razvoj, Plodine ponosno predstavljaju svoj 100. supermarket. Kao što je mnogima već poznato, Plodine nisu samo još jedan od lanaca supermarketa, već 100% hrvatski brand. Mnogi će veselo dočekati vijest o 100. supermarketu, pogotovo Makarani i njihovi gosti koji su dobili novu shopping destinaciju.

PR PR Foto: PR

Izrazito moderan supermarket u Makarskoj zauzima 3.000 m2, te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde. Dodatno, kupcima je dostupno 180 parkirnih mjesta, vanjska ali i ona u garaži povezanoj sa prodajnim prostorom. U samom prodajnom prostoru svakodnevno su dostupni već dobro poznati odjeli - dodatno osvježena samoposlužna pekara, bogati odjel delikatesa, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda na dnevnoj bazi.

PR PR Foto: PR

Kao i u ostatku Hrvatske, u Makarskoj će biti dostupan dobro poznati široki asortiman Plodina, pa tako i ovdje kupci mogu pronaći provjerene, svježe proizvode savršenog omjera cijene i kvalitete. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda te robnih marki Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda, Plodine udovoljavaju svimpotrebama kućanstva.

PR PR Foto: PR

Važno je napomenuti da se i ovim Plodinama otvaraju nova radna mjesta - 60 - ak djelatnika dobilo je zaposlenje u supermarketu Makarska, a očekuje se kako će sa sezonom taj broj i porasti. Uz nova radna mjesta, Makarska je svojim gostima ponudila i pravo mjesto za kupovinu!

Povodom otvaranja 100. supermarketa Plodine su sve svoje kupce u Hrvatskoj počastile dodatnim katalogom sa 100 posebnih, slavljeničkih akcija. A oni koji su se zatekli na samom otvaranju, mogli su uživati u zabavnom programu koji je moderirala poznata voditeljica Edita Lucić Jelić, vrijednim nagradama na kolu sreće, ukusnom roštilju i brojnim drugim degustacijama pripremljenim za ovaj slavljenički dan.

PR PR Foto: PR

Radno vrijeme Plodina Makarska je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene