Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pogled na državnu cestu'

VIDEO Plitvička jezera: Posjetitelji nekad prebrojavali slapove, danas broje trule daske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turizmu Nacionalnog parka Plitvička jezera sljedeća priča ne služi na čast...

Dok prelaze nadvožnjak, turisti imaju pogled na državnu cestu i to kroz daske po kojima hodaju. I samo posjetitelji kažu kako bi to trebalo što prije popraviti, ali nadvožnjak je stamen, tvrdi Uprava Nacionalnog parka.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

'On izgleda malo derutno, ali je siguran za posjetitelje. Prošle godine smo napravili ispitivanje s Građevinskim fakultetom, siguran je za upotrebu, a sad smo u postupku izrade dokumentacije za sanaciju kaže Natalija Božićević v.d. ravnateljice Nacionalnog parka Plitvička jezera i dodaje kako se sanacija ne može očekivati prije jeseni.

Evo zašto je smijenjena rastrošna ravnateljica!

Ni ophodnji županijskih cesta Ličko-senjskih građevina ne izgleda baš sigurno pa će i oni utvrđivati u kakvom je stanju. I dok su nekad posjetitelji prebrojavali slapove, danas broje trule daske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene