Damir Krstičević i Andrej Plenković
Damir Krstičević i Andrej Plenković Foto: Jurica Galoic/Pixsell

Premijer Andrej Plenković rekao je u četvrtak novinarima kako mu slučaj imovinske kartice ministra Damira Krstičevića ne djeluje dramatično da bi to predstavljalo problem za unutarstranačke izbore u HDZ-u, na kojima bi upravo Krstičević trebao voditi Plenkovićev izborni stožer.


Portal Index.hr jučer je objavio da Damir Krstičević u imovinskoj kartici nije prijavio punu kvadraturu i vrijednost vikendice blizu Šibenika. Ministar je za Dnevnik Nove TV rekao da je porez platio na punu kvadraturu tog objekta i da nije oštetio državu.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković i ministri u Saboru predstavili gospodarske mjere: "Ovaj ožujak ćemo dugo pamtiti, to je početak novog normalnog" Andrej Plenković Izvor iz stranke otkrio koji ljudi će biti dio Plenkovićeva tima

"Ne djeluje mi ovo tako dramatično. Mislim da je on to sve objasnio", izjavio je Plenković na upite novinara o imovinskoj kartici ministra Krstičevića.

Plenković je jutros, prelazeći Markov trg do zgrade Sabora, odbacio i insinuacije o nalogu ministrima i dužnosnicima da korigiraju svoje imovinske kartice.

Zbog zatajenja imovine u imovinskim karticama iz Plenkovićeve je vlade dosad otišlo četvero ministara - Lovro Kuščević, Goran Marić, Tomislav Tolušić i Milan Kujundžić. (L.R., Hina)