Zagrebački vatrogasci dobili su dojavu o požaru triju automobila oko podne, izašli su na teren i ubrzo ugasili vatru.

Galerija


U garaži jedne od najvećih zagrebačkih zgrada, tzv. Mamutici, u naselju Travno u petak oko podneva na jednom je automobilu izbio požar koji se proširio na još dva vozila, doznaje se od vatrogasaca i policije.

Vezani članci Požar u Gotovčevoj ulici kod Kvatrića - 1 Gorjelo osam stanova i potkrovlje zgrade kod Kvatrića, vatrogasci uspjeli obuzdati vatrenu stihiju: "Požar se brzo širio..." Požar u poslovnoj zgradi na Radničkoj cesti - 2 Radnička cesta puna dima: Zapalio se automobil u Zagrebu, vatrogasci na terenu

"Danas oko 12 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru osobnog automobila u garaži na lokaciji Božidara Magovca 15. Na požar je upućeno šest vozila iz Javne vatrogasne postrojbe s 19 vatrogasaca", izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Vatrogasci, ilustracija Gorio restoran u centru Splita: Vatra je planula u dimnjaku, šteta je velika

Pavle Kalinić Kalinić spasio poznatog poduzetnika i vlasnika tvrtke Munja: "Bio je ozlijeđen, vukao sam ga niz stepenice"

Dodaju da je izlaskom na teren utvrđeno da gore tri automobila u garaži na razini zemlje. "Požar je brzo ugašen i izvršeno je odimljavanje prostora", navode iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Iz policije kažu kako su dobili dojavu nešto prije 12:10 te da će nakon gašenja uslijediti policijski očevid. (Hina)