Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uzrok još nepoznat

Reporterka Dnevnika Nove TV uživo s mjesta požara u Psihijatrijskoj bolnici Lopača

Katarina Jusić uživo iz Lopače (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Katarina Jusić uživo iz Lopače (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vatrogasci na terenu u Lopači (Foto: Nova TV) Vatrogasci na terenu u Lopači (Foto: Nova TV) Foto: Nova TV Katarina Jusić uživo iz Lopače (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Katarina Jusić uživo iz Lopače (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Mjesto požara u Lopači (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/3 >>
Danas oko 16 sati izbio je požar u Psihijatrijskoj bolnici Lopača. Vatrogasne ekipe ubrzo su izašle na mjesto događaja.

Jedna je osoba smrtno stradala. Više njih zatražilo je liječničku pomoć, a svi pacijenti i osoblje evakuirani su iz bolnice.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Prema posljednjim informacijama, vatrogasci su uspjeli lokalizirati požar.

Koliko je zasad poznato, požar je izbio u glavnoj zgradi, točnije u jednoj sobi na drugom katu.

"Požar još uvijek nije u potpunosti ugašen, a vatrogasci su još na terenu. Saniraju se izdimljavanja i natapa se opožareni objekt. Nažalost, u požaru su u potpunosti izgorjele četiri sobe na trećem katu bolnice, a pošto se u bolnici nalaze oni teže pokretni pacijenti, pa i oni gotovo nepokretni, odmah se pristupilo evakuaciji.

U požaru je smrtno stradala jedna osoba, a 15 ih je lakše ozlijeđeno i nalaze se u KBC Rijeka, kao i nekolicina pacijenata koji su dobili opekline, čak i opasne po život. Na intervenciju su prvi došli pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Jelenja kao i Javna vatrogasna postrojba iz Rijeke.

Točni uzroci požara još se ne znaju, tek kad požarište bude u potpunosti sigurno nastupit će policijski očevid, a nakon kriminalističkog istraživanja znat će se i konačni detalji koji su doveli i uzrokovali ovaj strašan požar", izvijestila je za Dnevnik Nove TV reporterka Katarina Jusić.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene