Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sanaderu se nije svidjelo pitanje koje je zamjenik ravnatelja USKOK-a postavio svjedoku pa je počeo vikati. Nakon što se oglušio na upozorenja sutkinje, naredila je osiguranju da ga izvede.


Tijekom svjedočenja Davora Blaževića Tigra u nastavku suđenja za aferu Planinska, bivšeg voditelja osiguranja bivšeg premijera Ive Sanadera, sutkinja Jasna Smiljanić naložila je sudskom osiguranju da Ivu Sanadera izvedu iz sudnice jer je prije toga ušao u raspravu s njom, upadao joj je u riječ te govorio da hoće govoriti iako ga je upozoravala da ne može govoriti paralelno s njom.

Na suđenju Sanaderu svjedoči Pankretić

Vezani članci Gigi Hadid (Foto: AFP) Manekenka izbacila YouTubericu s piste, a 2016. javno je udarila "holivudskog zlostavljača slavnih" Ivo Sanader (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Kako će država do Sanaderovih 17 milijuna kuna koje mora platiti zbog presude za Planinsku?

Problem je nastao kada je zamjenik ravnatelja USKOK-a Tonči Petković svjedoka upitao je li ikada od Vjekoslava Mikuljana, vozača i pratitelja u osiguranju predsjednika vlade, čuo da mu je Sanader dao naređenje da iz kuće u Kozarčevoj odvozi neke slike. Ivo Sanader u tom trenutku počeo je vikati da Mikuljan nije radio na osiguranju kuće, a kako se nakon opetovanih upozorenja nije primirio, sutkinja je naložila da ga izvedu iz sudnice. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook