Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simpatični pješački prijelaz u Murteru još je jednom dokazao kakav smisao za humor imaju otočani kojima su vinarije posebno omiljena mjesta.


Sigurno ući i izaći iz vinarije u Murteru je na prvom mjestu. Stoga je ispred jedne takve i postavljen pješački prijelaz.

Vezani članci Zebre u Omišu (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Neno Munitić) U Omišu tijekom noći izbrisali pješačke prijelaze: "Nitko nas nije obavijestio, to su napravili preko noći kao lopovi" Gorjela brodica na Murteru (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Zapalila se brodica na Murteru, nema ozlijeđenih

'Jedan od zaštitnih znakova Dalmacije je bevanda, pa tko bi i zamjerio na ovoj besmislici i jeftinom reklamnom triku, treba po svoju kapljicu doći što sigurnije. Pješaci i vino su uvijek na prvom mjestu', napisali su na portalu ŠibenikIn čiji im je čitatelji poslao fotografiju.

Ukoliko vi imate fotografiju sličnih simpatičnih detalja u Hrvatskoj pošaljite nam fotografiju uz nekoliko informacija (kada i gdje je snimljeno) na moj.report@novatv.hr.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook