Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simpatični pješački prijelaz u Murteru još je jednom dokazao kakav smisao za humor imaju otočani kojima su vinarije posebno omiljena mjesta.


Sigurno ući i izaći iz vinarije u Murteru je na prvom mjestu. Stoga je ispred jedne takve i postavljen pješački prijelaz.

Vezani članci Zgrada u Betini u kojoj đaci imaju nastavu (Foto: DNEVNIK.hr) Povećao im se broj učenika pa nastavu imaju u zgradi u kojoj su trgovina i privatni stanovi Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Nesreća u Bjelovaru: Vozač naletio na dvoje djece na pješačkom prijelazu

'Jedan od zaštitnih znakova Dalmacije je bevanda, pa tko bi i zamjerio na ovoj besmislici i jeftinom reklamnom triku, treba po svoju kapljicu doći što sigurnije. Pješaci i vino su uvijek na prvom mjestu', napisali su na portalu ŠibenikIn čiji im je čitatelji poslao fotografiju.

Ukoliko vi imate fotografiju sličnih simpatičnih detalja u Hrvatskoj pošaljite nam fotografiju uz nekoliko informacija (kada i gdje je snimljeno) na moj.report@novatv.hr.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook