Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nevrijeme u hrvatskoj

Pogledajte video: Pijavica u Dugopolju čupala stabla i oštetila šest kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dugopolju se sanira šteta nakon što je pijavica oštetila krovove na šest kuća te čupala stabla u zaseoku Nazlići u utorak poslijepodne.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji u zaseoku Nazlići u Dugopolju uklanja se šteta nakon jučerašnje pijavice. Oštećeno je šest kuća, srušena su stabla, a srećom nije bilo ozlijeđenih, javio je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Snimljene pijavice kod Pule i Brača upaljen žuti meteoalarm VIDEO Opasno vrijeme: Pijavica protutnjala Bračom, druga snimljena kod Pule

Oštećeni su krovovi na šest obiteljskih kuća te je srušeno nekoliko stabala. Na mjestu događaja bili su vatrogasci koji su radili na sanaciji i policijski službenici.

 

 

Prema trenutačno dostupnim informacijama, nije bilo drugih većih problema na području županije osim nekoliko kratkotrajnih prekida u opskrbi električnom energijom na nekoliko lokacija, izvijestili su iz Ravnateljstva Civilne zaštite MUP-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene