U Dugopolju se sanira šteta nakon što je pijavica oštetila krovove na šest kuća te čupala stabla u zaseoku Nazlići u utorak poslijepodne.

Galerija


U Splitsko-dalmatinskoj županiji u zaseoku Nazlići u Dugopolju uklanja se šteta nakon jučerašnje pijavice. Oštećeno je šest kuća, srušena su stabla, a srećom nije bilo ozlijeđenih, javio je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan.

Vezani članci Pijavica u Rijeci (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pijavica prošla Rijekom: Čupala stabla, nosila krovove, razbila autobusnu stanicu, pobacala barke na suhom Pijavica u Umagu? (Foto: Samanta Bose/IstraMet) Olujno jugo pustošilo Jadranom: Udari vjetra preko 100 km/h, rive opet poplavile, u Umagu pijavica

Oštećeni su krovovi na šest obiteljskih kuća te je srušeno nekoliko stabala. Na mjestu događaja bili su vatrogasci koji su radili na sanaciji i policijski službenici.

 

 

Prema trenutačno dostupnim informacijama, nije bilo drugih većih problema na području županije osim nekoliko kratkotrajnih prekida u opskrbi električnom energijom na nekoliko lokacija, izvijestili su iz Ravnateljstva Civilne zaštite MUP-a.