Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavljen zbog obijesne vožnje

Pijan automobilom udario policijski motocikl

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer u poslijepodnevnim satima pijani 64-godišnjak automobilom je udario u policijski motocikl i zaradio kaznenu prijavu.

Pijani 64-godišnjak automobilom je udario u policijski motocikl u Virovitici jučer oko 18 sati. Policajac je najprije pokušao zaustaviti vozača i dao mu znak da skrene na benzinsku postaju.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina" Ilustracija Uhitili ga Napio se pa vrijeđao i omalovažavao djelatnike benzinske postaje i policiju

Muškarac ga nije poslušao, nego je namjeravao obići službeni motocikl s druge strane. 'Ne vodeći računa o smjeru kretanja svojeg vozila i položaju drugih vozila, udario je u stražnji dio policijskog motocikla', izvijestio je Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske.

Ozlijeđenih, srećom, nije bilo.Izmjereno mu je 1,67 promila alkohola u krvi. Vozaču slijedi kaznena prijava zbog obijesne vožnje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene