Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer u poslijepodnevnim satima pijani 64-godišnjak automobilom je udario u policijski motocikl i zaradio kaznenu prijavu.


Pijani 64-godišnjak automobilom je udario u policijski motocikl u Virovitici jučer oko 18 sati. Policajac je najprije pokušao zaustaviti vozača i dao mu znak da skrene na benzinsku postaju.

Vezani članci Policija, ilustracija Vozač kamiona oduzeo prednost autobusu u kojem je bilo 20 učenika: Jedan od njih ozlijeđen Život u Hrvatskoj: Virovitica - 6 Grad drva, mostova i kružnih tokova dom je najvećeg koncertnog klavira u Hrvatskoj, ali i jednako velikih afera

Muškarac ga nije poslušao, nego je namjeravao obići službeni motocikl s druge strane. 'Ne vodeći računa o smjeru kretanja svojeg vozila i položaju drugih vozila, udario je u stražnji dio policijskog motocikla', izvijestio je Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske.

Ozlijeđenih, srećom, nije bilo.Izmjereno mu je 1,67 promila alkohola u krvi. Vozaču slijedi kaznena prijava zbog obijesne vožnje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook