Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Povjerio se cimeru?

Pezelj: Ne kajem i nisam se namjeravao ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luka Pezelj, ubojica Kristine Šušnjare, navodno se nikada nije pokušao ubiti i samo je fingirao dva pokušaja samoubojstva u zatvoru na Bilicama.

Bivši stanar Bilica koji je s Pezeljom dijelio ćeliju ispričao je za Slobodnu Dalmaciju kako mu je Luka priznao da se nikada nije namjeravao ubiti. Priču kako mu je Kristina u snovima poručila da se ubije izmislio je samo kako bi privukao pozornost javnosti, tvrdi mladić koji je želio ostati anoniman.

Pročitajte i ovo Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva Posljedice požara na mini kruzeru - 1 Poraz pravne države Država će brodarima koji su godinama gradili bespravnu luku sagraditi legalnu - vrijednu više od 18 milijuna eura"

Bivši Perzeljov cimer tvrdi da se on uopće ne kaje za svoj zločin, jedino žali sebe jer je svjestan činjenice da će u zatvoru provesti velik dio svojeg života. Zbog toga čini sve kako bi si olakšao zatvorske dane.   

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene