Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Vukovaru

Penava o ispadu uoči Kolone sjećanja: "Molba. Dakle, ne uvjet i zabrana"

Aktualno Galerija HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 3 HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 3 Foto: DNEVNIK.hr HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 4 HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 4 Foto: DNEVNIK.hr HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 6 HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 6 Foto: DNEVNIK.hr HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 5 HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 5 Foto: DNEVNIK.hr +2 HOS uz Penavu na otkrivanju spomenika - 2 Galerija 1/7 >>
Gradonačelnik Ivan Penava, u društvu predstavnika HOS-a, u Vukovaru je otkrio spomenik poginulim novinarima.

Ivan Penava ponovio je kako će upravo ta postrojba ove godine predvoditi Kolonu sjećanja, te da je nemoguće u isto vrijeme komemorirati žrtvu Vukovara, a negirati važnost ove postrojbe u obrani grada. Kritike Vlade i oporbe nazvao je politikanstvom, te ustvrdio da kao prvi čovjek grada ima pravo poručiti tko bi trebao, a tko ne na Dan sjećanja doći u Vukovar.

Pročitajte i ovo Davor Ivo Stier humanitarno primirje u Gazi Bivši ministar vanjskih poslova o rezoluciji UN-a: "Dva su razloga zbog kojih je Hrvatska glasala protiv"

"Molba. Dakle, ne uvjet i zabrana. Molba svima kojima smetaju postrojbe HOS-a, Hrvatskih obrambenih snaga i njihova inignija, da zaobiđu Vukovar. Svi oni koji će doći u odorama HOS-a ili nekim drugim i mjeriti kukuruz, da jednako tako zaobiđu Vukovar", rekao je Penava.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene