Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok se građanima nameću porezi...

Pelješki most i dalje se gradi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Punom parom radi se i na Pelješkom mostu. Naša ekipa posjetila je gradilište i uvjerila se kako, za sada, kriza nije dotakla jednu od javno najkritiziranijih investicija.

Pelješki most gradi su punom parom. Svakim danom Pelješac je bliži drugoj strani kanala. 'Radovi na Pelješkom mostu odvijaju se predviđenom dinamikom i zacrtanim intenzitetom', rekao je Zlatko Bender iz Hrvatskih cesta. Svi ovogodišnji radovi ranije su isplanirani, tako da odluka Vlade o privremenom zastoju zasada nije zaustavila radove. 'Ali svakako da bi kao posljedica pripreme za naredne radove koji se imaju odvijati svakako da će da će doći do određenih zastoja', rekao je Bender.

Pročitajte i ovo Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju"

>> Kako su kupovali zemljište oko Pelješkog mosta?

Most gotov u svibnju 2012.

Do kraja godine trebali bi biti izgrađena dva krajnja upornjaka, a nakon toga kreće najteži dio radova. 'Najkompliciraniji dio, u odnosu na realizaciju čitavog projekta, bit će izgradnja 12 stupnih mjesta na moru', rekao je Bender. Privremeno uskraćivanja sredstava, barem prema investitorima, ne bi trebalo usporiti cjelokupnu gradnju, a most bi, kako kažu, mogao biti gotovo u roku. Dakle u svibnju 2012.

Podržavate li nastavak gradnje Pelješkog mosta?

  • Da
  • Apsolutno
  • Ne
  • Nikako
  • Svejedno mi je

Ukupno glasova:

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene