Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pecek Etičkom povjerenstvu prijavio Šeksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Pecek, predsjednik izbornog stožera koalicije HSS/HSLS/PGS u 4. izbornoj jedinici prijavio je danas Etičkome povjerenstvu predsjednika Hrvatskoga sabora Vladimira Šeksa koji, kako tvrdi, uporno i opetovano krši ostvarivanje etičkih i demokratskih načela u izborima.

Pecek navodi da je u posljednjih nekoliko mjeseci Šeks više puta posjetio svoju izbornu jedinicu nego od godine 2003. do 2006., pri čemu se uvijek koristio službenim automobilom i vozačem te da su mu u pratnji bili isključivo kolege iz HDZ-a i u pravilu kandidati s njegove liste.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stop HSP-ovu spotu, SDP prijavio HDZ Slika nije dostupna DIP: Stranke mogu predložiti članove etičkog povjerenstva

Pecek tvrdi da je Šeks "prilikom posjeta Orahovici dijelio službene penkale Hrvatskoga sabora koje su plaćene proračunskim novcem, a prilikom otvorenja osječke obilaznice, gdje je također došao službenim automobilom u koloni vozila saborskog protokola, koja je bila pod policijskom pratnjom, našla su se i dva kombija s HDZ-ovim promidžbenim porukama".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene