Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte snimku

Pauk pokušao podići Smart u centru Rijeke pa ga izrazbijao, građani bijesni: "To je prestrašno!"

Razbijeni automobil u Rijeci (Screenshot: Dnevnik.hr)
Razbijeni automobil u Rijeci (Screenshot: Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija Razbijeni automobil u Rijeci (Screenshot: Dnevnik.hr) Razbijeni automobil u Rijeci (Screenshot: Dnevnik.hr) +0 Razbijeni automobil u Rijeci (Screenshot: Dnevnik.hr)1 Galerija 1/2 >>
Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj pauk Rijeka plusa pokušava podići parkirani Smart. Snimka je vjerojatno noćna mora svakog vlasnika automobila.

"Ružićeva... strašno", kratak je komentar uz videosnimku koja se raširila društvenim mrežama, a na kojoj su snimljeni radnici riječkog Trgovačkog društva Rijeka plus dok pokušavaju paukom podići nepropisno parkirani Smart u centru grada.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

Snimka je, doznajemo, nastala u ponedjeljak oko 18:30 u Ružićevoj ulici. Nakon što je zakačen na pauk, Smart se prvo nagnuo prema nazad i udario u kolnik, potom se nagnuo prema naprijed i ponovno udario u kolnik.

"Bilo je nevjerojatno to promatrati. Vozač je ovom drugom radniku vikao da zove policiju. Nisu odustajali iako im je auto čitavo vrijeme ispadao. Prestrašno", opisala nam je Riječanka koja je sve to promatrala. Kako doznajemo, na kraju su radnici ipak odustali od odvoza Smarta.

Ispod objavljene snimke na društvenoj mreži su stotine komentara bijesnih Riječana. "Ako su odustali i ostavili auto na parkingu, onda obvezno ostaviti informaciju ispod brisača da čovjeka ne strefi infarkt kad se vrati po auto... katastrofa", "Lagana tužba...", "Majstori. A sada ih po džepu za oštećenja na autu, pa neka se i drugi put zaj***", " Video kod odvjetnika pa da vidimo kako neće platiti", " I onda nisu krivi... Ej, ljudi, pogledajte koliko vam razbijaju auto...", "Prestrašno i jako neprofesionalno", samo su neki od komentara.

O ovom događaju poslali smo upit tvrtki Rijeka plus, njihov odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene