Volonterka je pronašla psa na deponiju u Bosanskom Brodu i donijela mu hranu. Kad je osjetio da je na sigurnome, pas je doveo i svog prijatelja mačića. Još čekaju dom, a zbog velike bliskosti, propadaju čak i pokušaji kupanja...

Galerija


Pas i mačić koje su pronašli na deponiju u Bosanskom Brodu i dalje se ne odvajaju jedno od drugog. Nazvali su ih Tom i Jerry.

Vezani članci Nick Jonas (Foto: Instagram) Ostao zatečen u krevetu: Jedna od najljepših žena na svijetu suprugu pripremila neodoljivo iznenađenje Pas u autu (Foto: Screenshot/YouTube) Pas pokrenuo auto i vozio se u krug sat vremena prije nego što ga je policija uspjela zaustaviti

U privatnom dvorištu u Bosanskom Brodu, kod gospođe koja inače brine o napuštenim životinjama, još čekaju da ih netko udomi. Volonterka je malenog Jerryja pokušala okupati, ali Tom za to odvajanje nije htio ni čuti. 

"Prvi puta kada je htjela izvesti mačića, Tom je skoro preskočio ogradu, nema šanse", napisala je na Facebooku gospođa kod koje je ovaj dinamični duo privremeno smješten. Drugi put je volonterka mačića stavila u torbu, no pas je torbu zubima primio za ručku. 

Iako je inače prioritet da se životinje udome, pa makar pod cijenu razdvajanja, u ovom slučaju Tom i Jerry idu - samo skupa.