Obavijesti Video Pretražite Navigacija
avion u dvorištu

Olupina aviona u Zagorju postaje - disco: "U pilotskoj kabini imat ćemo i simulator letenja za djecu"

Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Party olupina u Zagorju (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/5 >>
U Strmcu nedaleko Stubičkih Toplica u ponedjeljak je između obiteljskih kuća osvanuo putnički avion za 109 putnika. Zašto? Ni prvim susjedima još nije jasno.

34 metra olupine na livadi u Strmcu Stubičkom. Vlasnik Robert Sedlar objasnio je kako se radi o avionu Fokker F-100 nizozemske proizvodnje iz 1991. godine. Trup, krila i rep rastavljeni su pa dopremljeni u nedjelju iz Zračne luke Osijek.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale

Rober objašnjave kako si je ovime ispunio dječački san. "Meni je najdraža igračka u djetinjstvu bila avion". Objasnio je i što namjerava s avionom.

"Prostor će biti otvoren za disco program. Sa strane će biti preklopna sjedala, ali bit će za sve uzraste. U pilotskoj kabini bit će simulatori letenja za djecu. Može biti i za djevojačku večer, momačku, snimanja za svadbu“, kaže Robert i objašnjava reakcije okoline na svoj potez.

"Pa vidim na internetu pozitivne dojmove, a kod susjeda očekujem dozu gorčine". Susjedi Ljubici Posavec ne smeta ako će biti buke.

"Ja volim glazbu, samo vi svirajte i nešto lijepo stvorite. Meni je drago", kaže.

Robert objašnjava kako je tek na početku projekta i da namjerava uz avion napraviti bazen i mini karting stazu. Ipak, ne želi reći koliko ga je ovaj poduhvat koštao. "To je poslovna tajna, ali 8. ožujka iduće godine je otvorenje i onda ću reći ukupnu cijenu koliko me sve koštalo".

Fokker je letio za indonezijsku, brazilsku, meksičku i na kraju za hrvatsku aviokompaniju. Umjesto reinkarnacije, život na aparatima. "Ovo je neočekivano veliki avion, ali samo uporni u životu uspijevaju i ja sam takav", kaže Robert Sedlar.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene