Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Web aplikacija Gdje sam 2016 donijet će vam odgovor - koja vam je politička stranka najbliža, bez obzira djeluje li samostalno ili u koaliciji. Vi samo trebate odgovoriti na nekoliko pitanja. Odgovor će vam se ili svidjeti - ili će vas možda iznenaditi.


Nakon što je na tisuće ljudi prošle godine koristilo web aplikaciju Gdje sam 2015. i za ove parlamentarne izbore donosimo vam jedinstvenu aplikaciju u Hrvatskoj - Gdje sam 2016.

Odvojite svega par minuta i odgovorite na nekoliko pitanja, a rezultat će vam pokazati koja vam je politička stranka ili koalicija najbliža. Svoj rezultat možete, ako to želite, podijeliti i s prijateljima na društvenim mrežama.

Vezani članci Nikola s mamom Iako ne govori, Nikola komunicira zahvaljujući jednoj stvari: "Ovi alati su nam uštedjeli mnogo suza i straha" DNEVNIK.hr osvojio veliku nagradu MIXX2022 - 4 Imamo najbolju aplikaciju! DNEVNIK.hr osvojio veliku nagradu MIXX2022

OVDJE POKRENI APLIKACIJU!

Evo kako sudjelovati:

• ovisno slažete li se ili ne s ponuđenom tvrdnjom pomičete kursor lijevo ili desno

• broj 1 označava: U POTPUNOSTI SE NE SLAŽEM, a broj 10: U POTPUNOSTI SE SLAŽEM. A kursor možete pozicionirati i na bilo koji broj između.

• klikom i povlačenjem na web aplikaciji lijevo ili desno možete prolaziti kroz pitanja

• na kraju dobijete rezultat koji vam pokaže koja vam je politička stranka ili koalicija najbliža

• klikom na pojedinu stranku možete točno usporediti svoje odgovore s onima pojedine stranke

• ne zaboravite podijeliti web aplikaciju s prijateljima putem Facebooka, Twittera, Google+, LinkedIna ili Whatsappa. Važno je naglasiti da vaši prijatelji neće vidjeti vaš rezultat.

• Ako želite iznova isprobati web aplikaciju na izborniku u gornjem lijevom kutu odaberite opciju 'Pokreni ponovo'.

A kako je došlo do vašeg rezultata?

U sklopu web aplikacije Gdje sam 2016. Nova TV je uputila poziv kandidatima na izborima da sudjeluju u web aplikaciji odgovaranjem na tvrdnje koje pokrivaju relevantne teme koje se tiču svakog građanina Hrvatske. A potom građani odgovaraju na te iste tvrdnje i na kraju dobiju finalan rezultat i uvid koja im je stranka najbliža po njihovim odgovorima.

Napomena: Rezultat nije preporuka niti bilo kakva vrsta naputka kako treba glasovati.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju