Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prgomet na pressici:

'MOST je jedina alternativa postojećem bipolarnom sustavu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MOST nezavisnih lista predstavio je u petak kandidate za predstojeće parlamentarne izbore u prvoj izbornoj jedinici, a prvi na toj listi Drago Prgomet pritom je poručio da je MOST jedina alternativa postojećem bipolarnom sustavu, dok je za svoj tim na listi kazao kako su ekipa odvažnih, vrijednih i mladih ljudi.

"Respektabilna je to ekipa onih koji su željni promjena, ljudi dokazanih i čistih karijera, te vrijednosti kojih su se dosljedno držali", kazao je Drago Prgomet na konferenciji za novinare predstavljajući listu na kojoj ima uglednih liječnika, doktora znanosti, sveučilišnih profesora, znanstvenika, ekonomista, sociologa i poduzetnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gdje je Grmoja? 'MOST se ne raspada iako ga pokušavaju srušiti' Slika nije dostupna Karamarko OBJASNIO IPAK ŽELE DALJE 'Nisam Milanović da svaki dan mijenjam svoje stavove zbog fotelje'

VIDEO Božo Petrov: 'Samo prestanite krasti, samo prestanite namještati javne natječaje'

Jedan od osnivača MOST-a i zamjenik gradonačelnika Metkovića Nikola Grmoja, 14. na listi, kazao je kako je došao zaokružiti priču o povezivanju nezavisnih lista. "Mostovi povezuju ljude, a ovo je jedini most koji uz to još i raste i već sada je, kao što pokazuju ankete, postao jedina alternativa bipolarnom političkom sustavu", ustvrdio je Prgomet.

Iako o postizbornom koaliranju nije htio detaljnije govoriti, Prgomet je najavio da će MOST nezavisnih lista pregovarati kao jedna politička platforma na čelu s Božom Petrovim.

"Smisao politike je pobijediti i dobiti odgovornost za vođenje zajednice", kaže Prgomet koji je uvjeren da će MOST zasigurno biti parlamentarna stranka, kao i da će u prvoj izbornoj jedinice dobiti najmanje jedan mandat. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene