Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji dan u tjednu

Pan – pivo za osjećaj petka svaki dan

PR
PR Foto: PR
Svima najdraži dan u tjednu ovjekovječen je u marketinškoj kampanji Pan piva, jer svaki dan može biti petak, ako tako odlučimo!

Svi ljubitelji petka već odavno znaju da je to najbolji dan u tjednu! Petak je dan kad obavezama kažemo doviđenja, kad odahnemo od tjedne rutine, bezbrižno se opuštamo s prijateljima, prepuštamo se svojim hobijima i uživamo u slobodnom vremenu koje je pred nama. Zanimljiv je podatak kako većina ljudi odlazak petkom s posla doživljava kao svojevrsnu slobodu, jer pred sobom imaju puna dva dana tijekom kojih odlučuju kako će ih provesti, a s tim osjećajem se malo što može usporediti.

Upravo zato Pan pivo novu kampanju posvetilo je tome da nam pokaže na koji način svaki dan u tjednu možemo popraviti s malo osjećaja petka. A kako bolje prizvati osjećaj petka nego s hladnom i osvježavajućom pivom u ruci? Bilo da se radi o Pan Pilsneru, Pan Lageru ili Zlatnom, svaki Pan može pomoći da imate onaj neopisivi osjećaj petka.

PR PR Foto: PR

Petak je poseban po onom fenomenalnom osjećaju slobode i bezbrižnosti, koji svi tako dobro poznajemo. Nažalost, petak je samo jednom tjedno. No uz Pan, taj fantastičan osjećaj petka možemo prizvati kad god to poželimo.

Ljubitelji piva dobili su pivo s okusom petka! A kakav okus ima najbolji dan u tjednu? Pa po Panu, naravno!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene