Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija izvijestila

Palila korov kod Benkovca, izazvala požar pa pritvorena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija u subotu je pritvorila 45-godišnju ženu zbog sumnje da je prije dva dana, paleći korov u mjestu Lisičići kod Benkovca, izazvala požar u kojemu su stradale masline dvojice njenih sumještana.

Policija je osumnjičenu kazneno prijavilla za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je predana pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..." Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Vatrogasci su na požarištu intervenirali u dva navrata, budući da se požar, koji je izbio u 11:30 sati i ugašen u 13:20 sati, nešto kasnije ponovno aktivirao, vjerojatno jer je vatra i dalje na jednom dijelu tinjala. U potpunosti su vatrogasci požar ugasili oko 15 sati.

U požaru je oštećeno više maslina u vlasništvu dvojice sumještana 45-godišnjakinje iz Lisičića, a ukupna opožarena površina je 300 puta 200 metara. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene