Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplivale svađe u Živom zidu

Palfi izvrijeđala Sinčića? Koji k*** misliš da si ti, ja sam malo duže od tebe u stranci...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimira Palfi, supredsjednica Živog Zida, prema audio snimci čiji je transkript objavio Globus, navodno je vrijeđala svog supruga Ivana Sinčića u raspravi oko izrade predizbornih plakata.

"Što stalno spominješ sukob?! Gdje, gdje je bio sukob? Slušam!!!", navodno je vikala Palfi na što joj je Sinčić smirenim glasom odgovorio:

Pročitajte i ovo Ivan Pernar (Foto: Dnevnik.hr) RASPAD ŽIVOG ZIDA Pogledajte kako je Ivan Pernar u 15 minuta promijenio mišljenje o tome kamo će nakon izlaska iz Živog zida Slika nije dostupna "on je samo čovjek" Sukobi u Živom zidu zbog novca i političke moći nisu novost, izdvojili smo neke od zanimljivijih

“...ma, znaš, za plakate...”

Ona ga je potom prekinula i nastavila:

“Što Luka neće?! Rekla sam ti da ću napraviti plakate, to je moja odluka. Koji k*** misliš da si ti, ja sam malo duže od tebe u stranci...”, kazala je Palfi, kako piše Globus.

Iz redova Živog zida od izbora se samo nižu optužbe da je ideološki trojac Živog zida, uz Sinčića i Ivana Pernara na čelu s Vladimirom Palfi, prigrabio svu upravljačku i financijsku vlast.

Globus je posjetio međimursku Belicu, rodno mjesto Palfi gdje mještani navodno za nju nemaju puno lijepih riječi.

Opisuju je kao osobu koja je od malih nogu pokazivala znakove problematičnog ponašanja; tvrde da je bila sklona ispadima i prijetnjama, fantaziranju, preuveličavanju i životu iznad realnih mogućnosti, javlja Globus.

Za komentar smo upitali Ivana Pernara, jednog od čelnih ljudi Živog zida koji je tek kratko poručio: "Nemam namjeru baviti se žutilom. Komentirati takve stvari ne pada mi na pamet."

Palfi jse u komentarima na Facebooku tek kratko osvrnula na članak:

"Navodno sam snimala sama sebe, ne znajući, onda poslala Ivanu snimku, ne znajući, i onda je Ivan poslao Runticu, isto ne znajući. Baš onome koji ima studio za obrade. :)
Budite ozbiljni", napisala je Palfi na svom Facebook profilu koji je nedugo nakon objave postao nedostupan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene