Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan za uživanje u moru i hladu

PAKLENO VRUĆE JUTRO: U Splitu već rano jutros izmjereno 27 stupnjeva Celzijusa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrući dani se nastavljaju, ali i poprilično vruća jutra.

U 7 sati u Splitu je izmjereno 27 stupnjeva Celzijusa, u Komiži 26, u Malom Lošinju Senju, Varaždinu i Zadru 25, javlja DHMZ. Vruće će biti i ostatak dana.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Vjetar će biti slab, poslijepodne do umjeren jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni.

Na Jadranu će sredinom dana uz obalu zapuhati do umjeren jugozapadni i zapadni, na otvorenom moru sjevernog Jadrana južni, a na južnom Jadranu sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka između 34 i 39°C, samo u gorju i ponegdje na Jadranu malo niža.

Prognoza za ponedjeljak

Sutra će biti pretežno sunčano, u većini krajeva vrlo vruće i sparno. U noći od ponedjeljka na utorak očekuje se premještanje frontalnog poremečaja s osjetno hlanijim zrakom, pa je u kopnenom području i na sjevernom Jadranu lokalno moguće izraženije grmljavinsko nevrijeme. Vjetar slab do umjeren jugozapadni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene