Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na kućnu njegu

Ozlijeđena konzulica izašla iz splitske bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počasna konzulica kraljevine Nizozemske Silvana Kondić (72), koju je prošloga četvrtka u njenom uredu u Koteksovom neboderu u Splitu, nožem napao i ozlijedio Doris Mijanić (48), otpuštena je iz splitske bolnice na kućnu njegu.

Otpuštena sam iz bolnice u petak, a jutros sam bila na pregledu, kazala je Kondić. Dodala je kako su joj liječnici s lica skinuli šavove te da joj je na lijevoj strani lica ostao ožiljak pa će možda trebati pregled plastičnog kirurga. No, šavove s glave liječnici još nisu skinuli jer rana na glavi nije potpuno zacijela.

Pročitajte i ovo Najnovija vijest Napad Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu: Odjekuju eksplozije kod vojne baze i nuklearnih postrojenja Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu

>>Mjesec dana istražnog zatvora za napadača na počasnu konzulicu

Na posao se Kondić još nije vratila jer čeka potpuno izlječenje. Nizozemsku počasnu konzulica Silvanu Kondić (72), prošlog je četvrtka u njenom uredu nožem napao Doris Mijanić, nanijevši joj ozljede po glavi, vratu i rukama.

Nakon napada je pobjegao, no sat i pol kasnije policija ga je uhvatila na Pujankama. Nakon što je noć prespavao kod pritvorskog nadzornika saslušao ga je sudac istražitelj koji imu je odredio istražni zatvor. Osumnjičen je za pokušaj teškog ubojstva.

Inače, još uvijek nije utvrđen točan motiv napada na konzulicu. Mijanić je tijekom napada na počasnu nizozemsku konzulicu vikao da su mu mnogi dužni novac, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o ovisniku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene