Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužba vatrogascima

Ovrhom blokiran račun DVD-a Tisno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog neisplate odštete za duševne boli baki poginulog vatrogasca s Kornata Ante Crvelina, ovrhom je blokiran račun DVD-a Tisno. Vatrogasci su zbog nedostataka sredstava na početku sezone, u problemima.

Račun DVD-a Tisno blokiran je zbog 202 tisuće kuna koliko je Cvita Plučić trebala dobiti zbog duševnih boli izazvanih smrću unuka Ante Crvelina. 'Slao sam nekoliko puta dopise i nisu odgovarali. Ovo je bio jedini legitimni put da se to riješi', ističe Boris Vrdoljak, odvjetnik Cvite Plušić. u Vatrogasnoj zajednici pak tvrde kako su i oni mirnim putem pokušali dogovoriti posljednju isplatu, ali dogodilo se suprotno. Ovrha je stigla. Tišnjanski vatrogasci na početku vatrogasne sezone ostali svezanih ruku.

Pročitajte i ovo Oleg Butković tužba zbog zračnog prometa Njegov državni tajnik predlaže, a on ne zna za tužbu Rusije protiv Hrvatske: "Moram to pogledati, vidjet ćemo" Slika nije dostupna 15. godišnjica VELIKA FOTOGALERIJA Održana komemoracija povodom kornatske tragedije: "Nikada nećemo zaboraviti naše heroje"

'Sve dolazi u pitanje, jer nikad ne znamo koliki će nam trošak intervencije biti potreban', kaže Darko Dukić, županijski vatrogasni zapovjednik. Cvita Plučić u tragediji je izgubila unuka i sina. Članovi njezine obitelji u telefonskom su nam razgovoru kazali kako su pokušali uvjeriti odvjetnika da za blokadu računa nema potrebe. Iz hrvatske Vlade već je stiglo obećanje da će i posljednja isplata odštete za duševne boli na račun obitelji Crvelin stići za nekoliko dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene