Prošla su tri dana otkako je otvoreno sanjkalište na zagrebačkom Cmroku. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na otvorenju je poručio kako Zagrepčani, uz Sljeme, sada mogu doći i na Cmrok sa svojim roditeljima ili djedovima i bakama kako bi uživali u sanjkanju.

Galerija


''Sanjkalište kao sanjkalište i nije baš nešto. Ne izgleda baš najbolje i treba ga stalno održavati, ali mislim da je u ovo vrijeme i sve što nas je snašlo dobra razonoda za djecu da zaborave na sve'', rekao je za DNEVNIK.hr otac dvoje djece koji je u utorak posjetio sanjkalište na Cmroku. Iako je početak tjedna, sanjkalište je puno.

Vezani članci Policija u Melbuourneu, ilustracija Policija sumnja da je Hrvatica ubila troje djece pa presudila sebi: "To su bila divna djeca, puna života" Zgrada u Zagrebu koju je oštetio potres - 4 Zagrepčani žele sigurne ulice u centru grada: "Vatrogasci su došli i napravili 'prvu pomoć', koliko su mogli. Sada ne znamo što ćemo dalje"

Grad Zagreb je tijekom cijele 2019. godine za proizvodnju snijega na Cmroku potrošio 304.657 kuna. Samo u prosincu 2020. je potrošeno 67.945,51 kuna bez PDV-a, odnosno 84.931 kuna s PDV-om, javio je Telegram.

''Mislim da je ovo najbolje rješenje za djecu od četiri do deset godina. Na zraku smo, držimo distancu, zabavlja se, ne razmišlja o potresu i ostalim stvarima. Mislim da je zaraza jednako moguća kao i na nekim drugim okupljanjima. Milan Bandić je taj koji treba polagati račune drugima, ne mi. On je taj koji odlučuje, a mi trenutačno, malo za promjenu, uživamo'', zaključila je majka dječaka.