Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Držimo distancu''

Posjetili smo ''sanjkalište'' na Cmroku: ''Bandić je taj koji treba polagati račune drugima, ne mi. Mi, malo za promjenu, uživamo"

Sanjkalište na Cmroku - 2
Sanjkalište na Cmroku - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sanjkalište na Cmroku - 1 Sanjkalište na Cmroku - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sanjkalište na Cmroku - 2 Sanjkalište na Cmroku - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sanjkalište na Cmroku - 3 Sanjkalište na Cmroku - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sanjkalište na Cmroku - 4 Galerija 1/4 >>
Prošla su tri dana otkako je otvoreno sanjkalište na zagrebačkom Cmroku. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić na otvorenju je poručio kako Zagrepčani, uz Sljeme, sada mogu doći i na Cmrok sa svojim roditeljima ili djedovima i bakama kako bi uživali u sanjkanju.

''Sanjkalište kao sanjkalište i nije baš nešto. Ne izgleda baš najbolje i treba ga stalno održavati, ali mislim da je u ovo vrijeme i sve što nas je snašlo dobra razonoda za djecu da zaborave na sve'', rekao je za DNEVNIK.hr otac dvoje djece koji je u utorak posjetio sanjkalište na Cmroku. Iako je početak tjedna, sanjkalište je puno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Slika nije dostupna Od iduće godine Bandić nakon zagrebačkog Manhattana najavio i najbolje sanjkalište u Europi

Grad Zagreb je tijekom cijele 2019. godine za proizvodnju snijega na Cmroku potrošio 304.657 kuna. Samo u prosincu 2020. je potrošeno 67.945,51 kuna bez PDV-a, odnosno 84.931 kuna s PDV-om, javio je Telegram.

''Mislim da je ovo najbolje rješenje za djecu od četiri do deset godina. Na zraku smo, držimo distancu, zabavlja se, ne razmišlja o potresu i ostalim stvarima. Mislim da je zaraza jednako moguća kao i na nekim drugim okupljanjima. Milan Bandić je taj koji treba polagati račune drugima, ne mi. On je taj koji odlučuje, a mi trenutačno, malo za promjenu, uživamo'', zaključila je majka dječaka.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene