PR
PR Foto: PR

Vizuru šibenske rive od sada krasi novoobnovljeno maloprodajno mjesto Ine koje se ističe svojom jedinstvenom i atraktivnom arhitekturom.


Vrata kupcima jučer je otvorilo novoobnovljeno maloprodajno mjesto INA Šibenik-obala na adresi Obala Franje Tuđmana 1/a. Ovaj više milijuna kuna vrijedan projekt dizajniran je u skladu s visokim urbanističkim, arhitektonskim i konzervatorskim zahtjevima te je obogatio vizuru gradske rive. Svojim izgledom maloprodajno mjesto jedinstveno je na cjelokupnom hrvatskom tržištu. Uz modernu arhitekturu, INA Šibenik-obala zadovoljava i najviše sigurnosne kriterije. Tako je, na zadovoljstvo građana Šibenika i njihovih gostiju, ponovno omogućena opskrba kvalitetnim Class Plus gorivima te robom široke potrošnje s kopna i mora na kupcima prihvatljivoj i od ranije poznatoj lokaciji. Maloprodajno mjesto nudi i ugodan ambijent za odmor i osvježenje u sklopu gastro usluge Fresh Corneru gdje je posjetiteljima na raspolaganju vrhunska svježa kava, hot dog, svježe pečeni pekarski proizvodi te na licu mjesta pripremljeni sendviči i sladoledi.

PR PR Foto: PR

Borko Buturac, v.d. operativnog direktora Usluge kupcima i maloprodaje naglasio je vrijednosti ovakvih projekata: „U Ini smo svjesni da se vremena mijenjaju i da kupci sada traže nešto više od samo brzog točenja goriva. Zato je naša strategija omogućiti im da obave sve što trebaju na jednom mjestu uz vrhunsko gastro iskustvo. INA Šibenik-obala pravi je primjer toga i zato smo ponosni na ovo zaista jedinstveno maloprodajno mjesto koje se svojim izgledom uklopilo u postojeću okolinu na siguran način.“

Maloprodajno mjesto Ine na šibenskoj rivi otvoreno je za kupce 0-24 i radi uz pridržavati svih aktualnih uputa i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju