Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorena dionica od Maslenice

Oslabila bura, sjever i jug ponovno povezani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bura je oslabila pa je jutros nešto prije 5 sati za sav promet otvorena dionica autoceste Zagreb - Šestanovac od Maslenice do Sv. Roka, s tim da je brzina vožnje na toj dionici ograničena na 60 kilometara na sat.

Za sav promet su otvoreni i Krčki i Paški most. Dionica Jadranske magistrale od Senja do Karlobaga otvorena je za sav promet. Od Bakra do Senja zabranjeno je prometovanje za I. i II. skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama i s natkrivenim teretnim prostorom), dok od Karlobaga do Svete Marije Magdalene smiju prometovati samo osobna vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid - 4 A tek je počelo Padaju rekordi, nema straha za sezonu: Najnovije brojke jačaju optimizam Cesta prema Srđu - 1 Simbol nebrige Jedina cesta prema Srđu je proširena, ali tek djelomično: Stari problem još čeka rješenje

Ukinuti su zimski uvjeti na cestama u Gorskom kotaru. Zbog bure, na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, između Delnica i Kikovice, samo u smjeru Rijeke, zabranjen je promet teretnim vozilima iznad 3.5 tone, vozilima s natkrivenim teretnim prostorom, autobusima, motociklima i vozilima s kamp prikolicama.

U Lici, zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Na cestama kroz Samoborsko i Žumberačko gorje, kao i na Sljemenskoj cesti obavezna je zimska oprema. Na graničnim prijelazima promet je rijedak. Zbog loših vremenskih prilika u prekidu je trajektna linija Brestova-Porozina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene