Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

najinovativnija i najkvalitetnija oprema maloprodaje

Otvoren renovirani Tommy hipermarket u Trgovačkom centru Joker

PR
PR Foto: PR
Stalnim inovacijama i investicijama u razvoj poslovanja Tommy potvrđuje trajnu usmjerenost kompanije ka unapređenju poslovanja i očuvanju liderske pozicije u dalmatinskoj maloprodaji.

15. ožujka 2023. trgovački lanac Tommy ponovo je otvorio svoj hipermarket u okviru trgovačkog centra „Joker“ u Splitu, nakon obavljenog cjelovitog renoviranja i prilagodbe prodajnog prostora u skladu s najnovijim prodajnim standardima. Hipermarket Tommy-Joker sada je dodatno moderniziran i opremljen, kako bi kupcima osigurali kvalitetan doživljaj kupovine i primjerenu uslugu, te je predstavljen novi unapređeni koncept Tommy hipermarketa koji donosi nove iskorake i nove funkcionalnosti prodajnog prostora, te je jedan od trenutačno najmodernijih i najuređenijih maloprodajnih objekata u Hrvatskoj.

PR PR (Foto: PR)

Za cjelokupan projekt TOMMY novog koncepta trgovine, od projektiranja i dizajna do vizualnog označavanja i ostalih aktivnosti, bio je zadužen interni Tommy tim, pri čemu je korištena najinovativnija i najkvalitetnija oprema u segmentu maloprodaje.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2.800 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce u sklopu parkinga i garaže trgovačkog centra.

PR PR (Foto: PR)

Ponuda Tommy prodavaonica, a posebno hipermarketa je prepoznatljivo dobra i karakterizira je bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Posebna pozornost je usmjerena na odjele mesnice, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i 8 brzih-samoposlužnih blagajni, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je postavljen sustav za prihvat najnovije generacije, a primijenjeno je i niz drugih inovativnih tehnoloških rješenja. U hipermarketu su instalirane i nove moderne digitalne vage, a kao posebna i jedinstvena inovacija ističe se digitalni prikaz cijena na pojedinim odjelima, čime su postavljeni novi kriteriji u maloprodajnoj tehnologiji. Kupci imaju i mogućnost provjere cijena, stanja bodova na kartici vjernosti, te stanja računa na darovnoj karticu putem tzv. „price checker“ uređaja.

PR PR (Foto: PR)


Stalnim inovacijama i investicijama u razvoj poslovanja Tommy potvrđuje trajnu usmjerenost kompanije ka unapređenju poslovanja i očuvanju liderske pozicije u dalmatinskoj maloprodaji.

Tommy je bio i ostaje jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca sa velikim razvojnim potencijalom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene