Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri tisuće kuna mjesečno

Otvoren natječaj za Top stipendiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnica NCL grupe Sina Karli i predstavnici hrvatskih tvrtki: Ine, Vipneta, Erste Card Cluba, Janafa, Hrvatrske poštanske banske (HPB) te zadarskih tvrtki Tankerske plovidbe i Tursithotela potpisali su danas ugovor kojim je osigurano 1.080.000 kuna u fond za studentske Top stipendije.

Članica uprave NCL grupe Sina Karli je napomenula kako se za Top stipendiju mogu natjecati svi studenti od druge godine studija sa svih hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola s prebivalištem u Hrvatskoj, a koji imaju najmanji prosjek ocjena 4.0. Sveukupno se dodjeljuje 27 stipendija, a studenti sveučilišta se natječu za 24 stipendije, rekla je dodavši kako se studenti veleučilišta i visokih škola natječu za tri stipendije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio Nacional Đukanović o napisima da je povezan s Pukanićevom likvidacijom: "To je reciklirana laž" Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović (Foto: Dnevnik.hr) Novi ministar rada Aladrović: "Nikada nikome nisam sređivao mirovinu, a nisam ni komunicirao s Franjom Vargom"


Istaknula je kako je Top stipendija neobvezujuća te iznosi 40 tisuća kuna te dodala kako top student mjesečno prima po 4 tisuće kuna.  Natječaj za dodjelu Top stipendija otvoren je danas, a traje do kraja svibnja. U Top stipendije do sada je uloženo 10 milijuna kuna, a tijekom deset godina dodijeljene je 248 stipendije.

Akciju je prije deset godina utemeljio tjednik Nacional, a današnjem potpisivanju sporazuma nazočili su između ostalih i Izet Aganović, izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića te zagrebačka dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević, koji također podupiru Nacionalovu akciju Top stipendija. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene