PR
PR Foto: PR

Otvoren je novi supermarket Tommy u Zadru, na adresi Put Nina 89, koji je započeo s radom 31.07.2021.


Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti koje nudimo kupcima.

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije. U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti ponudu mesnice i pekarnice sa dnevno svježom ponudom proizvoda. U ukupnoj ponudi Tommy-ja prepoznatljivo dominiraju proizvodi hrvatskih proizvođača, kako nacionalnih tako i lokalnih.

PR
PR Foto: PR


U supermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Supermarket Tommy Zadar raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom. Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je jedna u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Zadarskoj županiji gdje kontinuirano povećavamo prisutnost i tržišni udio.Tommy je prema svim kriterijima lider u maloprodaji na hrvatskoj obali.

PR
PR Foto: PR