PR
PR Foto: PR

Retail park SPOT shopping park, Trogir nova je shopping destinacija za svakoga koja se smjestila u Trogiru, predio Plano u neposrednoj blizini Zračne luke - Split, na adresi Trogirska cesta 6, Trogir (Plano).


U subotu, 14. svibnja, SPOT otvara svoj treći trgovački centar u Hrvatskoj. Trenutno SPOT ima dva shopping mall-a u Makarskoj i na otoku Korčuli, a SPOT shopping park u Trogiru (Plano) će predstavljati prvi koncept retail parka u sklopu trgovačkih centara pod brandom SPOT.

SPOT shopping park, Trogir nova je shopping destinacija za svakoga koja se smjestila zapadno od Splita u gradu Trogiru, predio Plano u nesposrednoj blizini Zračne luke - Split, na adresi Trogirska cesta 6. Riječ je o potpuno novom objektu koji je novost u trgovačkoj ponudi na širem području grada Trogira i Kaštela koji će postati prepoznatljivo mjesto okupljanja za lokalno stanovništvo, ali i za brojne goste i posjetitelje.

Moderan koncept i bogatstvo trgovačkih, te drugih popratnih sadržaja, uz prisutnost nekoliko vrlo jakih brandova, jamče posjetiteljima raznolikost ponude i ugodnost boravka.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 25 milijuna eura, a otvorenje novog trgovačkog centra rezultiralo je zapošljavanjem oko 300 ljudi. Prostor SPOT shopping parka prostire se na preko 11.000 četvornih metara unutar kojih je smješteno 19 trgovina i jedan ugostiteljski objekt. Retail park je izgrađen na zemljištu od 55.000 četvornih metara, a za posjetitelje je osigurano 300 parkirnih mjesta, a kao dodatna usluga je i električna punionica vozila.

U novom SPOT shopping parku kupci kupci će na raspolaganju imati široku ponudu i mogućnost kupovine u slijedećim trgovinama – Bipa, Baby Center,Deichmann, FavBet, Galeb 1950, Galileo, Hrvatska lutrija, Intersport, KiK, Ljekarne Pablo, Mana Moda, Muller, Optika Anda, Pepco, Posteljina.hr, Sinsay, Tedi, Telemach, ZOO City, Leggiero Bar i hipermarket TOMMY vodeći trgovački lanac u Dalmaciji.

SPOT shopping park svoja vrata svečano otvara 14. svibnja u 9 sati, uz bogati event otvaranja popraćen raznim promotivnim akcijama, popustima i animacijama za djecu i odrasle. SPOT shopping park bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje, a svi su pozvani su na odličnu zabavu te najbolji shopping u okruženju.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju