Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi trendovi

Otkrivamo: Evo na što Hrvati troše za svoja vjenčanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobro izgledati san je svake mladenke. Kao i imati očaravajuće cvijeće, ispravne ukrase u kosi, nositi najbolji prsten i u ponoć rezati najukusniju tortu. Ni hrana na svadbama nije više jednostavna kao što je bila.

'Nose se raskošne, jako raskošne vjenčanice s krinolinama', kaže Irina Kliček, iznajmljivačica vjenčanica. Što se odijela tiče, crno nikad ne izlazi iz mode. U trendu su još i smeđa odijela, kao i uske kravate.

Što se prstenja tiče, trenutačno su moderni uži modeli i oni s kamenjem, a šminka je s naglašenim očima i neutralnim ili crvenim usnama. 'Svaka mladenka mora imati velne, lijepu sjajnu kosu, punu glamura i volumena', objašnjava frizuru frizerka Katica Topčić.

>> Ovdje je održano jedno od najskupljih vjenčanja slavnih!

Na svadbenom je stolu još uvijek glavna janjetina i krumpir, ali sve se više traži i profinjenija hrana. 'Dupla visina, biserčići, čipka', objašnjava slastičarka Mirjana Zbrečki trendove u svadbenim tortama.

Kad je cvijeće u pitanju, uvijek je sezonsko cvijeće ono koje je u trendu. 'Ako to koristimo, uvijek možemo raskošno proći', objašnjava cvjećarica Leticija Zadrovec.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene