Obavijesti Video Pretražite Navigacija
rješenja za šarmantan dom

Otkrijte prednosti života u potkrovlju

PR
PR Foto: PR
Tondach rješenja za šarmantan dom

Zdravo i kvalitetno stanovanje danas je nužan preduvjet prilikom odabira nekretnine. Dom nije samo mjesto za odmor, nego i mjesto za druženje, mjesto gdje provodimo posebne trenutke u životu. Osobit šarm svakom domu daju potkrovlja koja svojim dizajnom i uređenjem osvajaju na prvu. Sve više ljudi otkriva čari potkrovlja i života u njemu te ga ističu kao prostor koji otvara bezbrojne mogućnosti uređenja i izražavanja kreativnosti, istovremeno stvarajući ugodan prostor za život.


Estetika je danas jednako važna kao i kvaliteta stoga je, osim funkcionalnosti, jedinstvenosti i lijepog izgleda kod uređenja potkrovlja bitno obratiti pažnju na odabir kvalitetnih materijala koji će čuvati potkrovlje. Prvi na udaru je crijep koji treba štititi dom od svih vremenskih neprilika, istovremeno pružajući ugodnu i zdravu klimu u prostoru. Tradicija proizvodnje i korištenja prirodnog Tondach crijepa omogućila je proizvodnju kvalitetnih crjepova koji štite svaki dom, u svakom podneblju i prilikom svakog nevremena. Uvjet za sigurnost i kompletnu zaštitu krova je ugradnja cjelokupnog sistemskog rješenja, odnosno sve potrebne krovne opreme što je garantirano uz jamstvo od 33 godine. Kako bi dom izgrađen Wienerberger proizvodima bio vrhunske kvalitete, dostupan je cjelokupan program održivih građevinskih materijala i sistemskih rješenja.

PR PR (Foto: PR)


Odgovarajući i savršen par Tondach crijepa su Tondach krovni prozori koji će život u potkrovlju učiniti sretnim, ugodnim i svijetlim. Kroz krovne prozore ući će velika količina dnevne svjetlosti, prostor će biti osvijetljen duže nego pored klasičnih prozora, a interijer će učiniti vizualno većim i atraktivnijim. Tondach krovni prozori omogućavaju optimalnu ventilaciju prostora, smanjuju vlažnost zraka te su izvor svjetlosti koja pozitivno utječe na nas i na naše zdravlje. Elegantni, zavodljivi i kvalitetni Tondach krovni prozori koji su u potpunosti kompatibilni s Tondach crijepom i sistemskom opremom, osigurat će besprijekornu zaštitu vašeg krova i učiniti potkrovlje najdražim prostorom u domu.


Wienerberger ponosno stoji iza Tondach krovnih prozora te njihovu kvalitetu garantira uz jamstvo od 10 godina na prozor, 20 godina na staklo te doživotno jamstvo na oštećenje od tuče. Osim kvalitete samih prozora, zahvaljujući kompatibilnosti Tondach krovnih prozora i Tondach crijepa, osigurana je značajno bolja kvaliteta cjelokupnog krovišta te sigurnost svih ukućana.

 

Ako tražite rješenja koja će racionalizirati potrošnju energije, želite očuvati okoliš i osigurati zdravlje i sigurnost svih ukućana, Tondach ima kompletno rješenje za vas uz široku paletu dostupnih boja Tondach crijepa te modela krovnih prozora koji će se uklopiti u svaki dom. Dok birate boju i model koji će se najbolje uklopiti u vaš krov, u nekoliko klikova izračunajte potrebnu količinu materijala pomoću besplatnog online kalkulatora dostupnog na Wienerberger web stranici.

PR PR (Foto: PR)


Nemojte zaboraviti da vam je dostupna i Wienerberger tehnička podrška koja pruža besplatno savjetovanje i pomoć pri odabiru idealnog prozora i crijepa za dom. Osigurajte maksimalnu kvalitetu krova zato posjetite stranicu, pogledajte ponudu i proučite sve pogodnosti koje dolaze u vaš dom s odabirom Tondach krovnih rješenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene