Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Otac Željka Botha preminuo od tuge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj u Iraku poginuloga hrvatskog dočasnika Željka Botha preksinoć je pogodila još jedna velika tragedija. U srijedu je u stanu u Zadru oko 17.45 sati umro Franjo Both (58), kojem je, kako tvrdi njegova supruga Marica Both, puklo srce od tuge za sinom.

No, samo desetak minuta nakon nove tragedije i smrti u obitelji Both, rodio se novi život. 

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Slika nije dostupna U Iraku poginuo Hrvat Željko Both

Željka Both, sestra poginuloga hrvatskog nadnarednika Željka Botha i kći preminulog Franje Botha, rodila je, ne znajući da joj je otac preminuo, u 17.55 minuta u zadarskoj bolnici sinčića Deimiana. 

'Od tuge i boli mome je Franji puklo srce. Nakon što smo doznali tragičnu vijest da je Željko poginuo, doživjeli smo i novu agoniju zbog rasvjetljavanja okolnosti u kojima je poginuo. Najprije su nam rekli da je poginuo od metka u glavu, a u obdukcijskom smo nalazu vidjeli da je pokopano tijelo bilo bez dijela jedne ruke i jedne noge te s trećim stupnjem opeklina.

Šokirani smo bili i viješću i pričama o našem navodnom lošem odnosu sa Željkom i da je zbog toga osiguranje iz Iraka ostavio svom prijatelju o kojem ne znamo ništa. Sa Željkom se nismo svadili, to su laži', rekla je Marica Both.

Tvrdi da nakon Željkove smrti šest dana nisu mogli jesti ni ona ni njezin prekjučer preminuli suprug Franjo, te da su prekjučer trebali ići podnijeti zahtjev za ekshumaciju tijela kako bi utvrdili jesu li u Orahovici doista pokopali svog sina. 

'Mali Deimian isti je moj Franjo', rekla je na kraju Marica Both.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene