Dubravko Kurtanjek, otac nestalog zagrebačkog studenta, za Dnevnik Nove TV kazao je kako još uvijek nemaju bilo kakvih informacija o Karlu.

Galerija


Još uvijek traje potraga za nestalim zagrebačkim studentom Karlom Kurtanjekom. Svaki trag gubi mu se u srijedu.

Vezani članci Zoran Milanović i Mislav Bago Zoran Milanović iznenadio najavom skromne inauguracije Mislav Bago i Gordan Jandroković Jandroković o izborima u HDZ-u: "Bit će u ožujku, Plenković je moj kandidat. Suradnja s Bandićem? Očito su promjene pred nama"

Policija u ovome trenutku ne otkriva mnogo, kažu kako i dalje intenzivno tragaju za nestalim mladićem, pregledavaju se nadzorne kamere na različitim lokacijama u gradu ne bi li se ustanovilo kojom se rutom kretao nestali Karlo.

Reporter Dnevnika Nove TV Ivan Forjan razgovarao je s ocem nestalog mladića, Dubravkom Kurtanjekom.

Koje ste zadnje informacije dobili iz policije?

Što se tiče konkretnih informacija, od policije nismo dobili ništa. Osim da je u tijeku istraga i ispitivanje i pregledavanje kamera. I da je intenzivna potraga u tijeku.

Te su informacije tajne i ne možete ih otkrivati, ali jesu li one za vas obećavajuće?

To nije ništa konkretno. Mi nemamo nikakvu konkretnu dojavu o bilo čemu, da je negdje viđen za sada. Sve je u postupku pregledavanja. Nemam informaciju da je negdje uočen na kamerama.

Jeste li se i sami raspitivali o Karlu, kod prijatelja, rodbine?

Jesmo, kćeri su u tome jako angažirane i preko društvenih mreža, išle su i po naselju ispitivati. Imamo informaciju od susjeda da ga je vidio taj dan u 8:15 sati da se vozio na biciklu, što je konkretna informacija. Jer on je otišao biciklom od kuće na fakultet.

Već je peti dan otkako je vaš sin nestao, vjerujete li da će biti pronađen?

Vjerujemo svi da će se pojaviti. Sva komunikacija ljudi koji nas zovu, vrlo je pozitivna. Vjerujem da će to sve pozitivno završiti.

Što želite poručiti sinu?

Karlo, ako nas igdje vidiš, daj nam se vrati. Stvarno te željno iščekujemo – mi roditelji, sestre, naročito tvoja nećakinja Veronika. Vrati se, sine.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr