Oštećene uspornike u ulici Dragutina Golika u Zagrebu sanirani su asfaltom. Dio takozvanih ležećih policajaca uklonjen je i ostavljen pored ceste, a umjesto njih stavljen je asfalt.

Galerija Asfaltirani ležeći policajci (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) - 1 Asfaltirani ležeći policajci (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) - 2 Asfaltirani ležeći policajci (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) - 3 +9 Asfaltirani ležeći policajci (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) - 4

Zapadna traka Ulice Dragutina Golika bila je zatvorena zbog rekonstrukcije plinovoda. Kad su radovi završili, rupe su zatrpane i na cestu je vraćen sloj asfalta. Trebalo je vratiti i dijelove uspornika, no radnici su ih iz nekog razloga ostavili pored ceste, a dijelove koji nedostaju formirali asfaltom.

Vezani članci Eurojackpot Njima je danas sretan dan: Čak dva dobitna listića Eurojackpota u Hrvatskoj! Igrač iz Zagreba osvojio gotovo650 tisuća eura Noć na terenu sa zagrebačkom Čistoćom - 3 Ekipa Dnevnika Nove TV pridružila se Čistoći u otkrivanju tko krši pravila o otpadu: "Čeka se izgradnja tipiziranih boksova"

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju