Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Varaždinski hotel

'Doveli smo ga misleći na sigurno, a odnijeli ga u kutiji i zakopali u dvorištu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Javili su nam tek kad je uginuo...'

Jedan je vlasnik psa iz Varaždina svojeg ljubimca ostavio u hotelu za pse na čuvanju tijekom godišnjeg odmora. S obzirom na to da mnogi vlasnici još uvijek svoje pse izbacuju na ulicu prije odlaska na more, reklo bi se da je ovo bila odgovorna odluka. No, svojeg je ljubimca taj put nažalost zadnji puta vidio živog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Monstrum iz Aurore KRIV JE PO SVIH 165 TOČAKA OPTUŽNICE Čeka ga doživotni zatvor ili smrtna kazna Slika nije dostupna 'Osjećaj vrijednosti' Psihijatru iznio detalje krvavog pohoda: 'Bio sam na 'autopilotu''

Predrag Martinčević svoje je iskustvo s javnosti podijelio preko Facebook statusa, koji prenosimo u cijelosti:

'Želim objaviti obiteljsku tugu i bol koja nas je snašla kad smo ostavili 7 i pol godišnjeg maltezera Bubija na čuvanju u hotelu za pse. Ostavili smo živog, zdravog i veselog psića u tom hotelu koji se reklamira da 24 sata brine o vašem ljubimcu kad idete na godišnji odmor. Zbog vlasnikove neorganiziranosti, naš Bubi od 3 kg bio je sa psima različitih pasmina i veličina. Neki od njih su više kao oružje a ne psi. Kad smo ga ostavili, nismo imali mira i zvali smo vlasnika da pripazi jer psi koje smo vidjeli izgledaju da bi mogli izazvati pokolj i da bi čak platili vlasnicima samo da ga ne ostave.

Sjajna vijest: Vlasti građanima odobrile da provaljuju u aute ako vide životinju da pati

No vlasnik nas nije ni blizu ozbiljno shvatio. Otišli smo na more. 03.07. nam iz hotela javljaju vijesti da je pas izgrižen i da je uginuo. No bio je izgrižen 5 dana ranije. Javili su nam tek kad je uginuo. Vodili su ga nekom veterinaru koji očito isto olako shvaća svoj posao. Iako mi imamo svoje veterinare, uskratili su nam da znamo, reagiramo i odvedemo pravom veterinaru, platimo koliko god je potrebno i naš Bubi bi preživio. Učinilo bi sve što je potrebno.

Ovim putem želimo ukazati da se nije samo tako prihvatiti biznisa, i da nije samo tako paziti tuđu životinju. On je nama bio kao dijete, iako imamo svoje troje djece, no bol ne prolazi. Donijeli smo ga u kutiji umjesto veselog živahnog Bubija. Pas je imao teške ozljede, izgrižen, slomljenu lopaticu a tek je dovezen veterinaru u ponedjeljak, operiran u srijedu, uginuo u petak. Navodno od otrovanja. Pretpostavljamo da nije niti približno dobio odgovarajuću terapiju jer tad ne bi došlo do trovanja.

 

Tragedija u hotelu za pse AuroraŽelim objaviti obiteljsku tugu i bol koja nas je snašla kad smo ostavili 7 i pol godiš...

Posted by Predrag Martinčević on 9. srpanj 2015

Bubija više nema i nikakav novac ni odštetu ne želimo za njega, jer taj novac je krvav i nebi ga mogli ni taknuti. Apeliramo kad ostavljate svojeg ljubimca u nekom od hotela, nemojte se ustručavati, sve provjerite jer jedino što želite je da vas vaš ljubimac ako ne zdrav, barem živ dočeka na povratku s mora. Što se tamo uistinu događalo mi nećemo nikada znati, iskazi su svaki put drugačiji. Bol u srcu ne prestaje.

Samo da su se bolje organizirali, psi bi i sami mogli biti, mi smo žrtve nečijeg opuštenog ponašanja i nonšalantnosti. Doveli smo ga misleći na sigurno, a odnijeli ga u kutiji i zakopali u našem dvorištu.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene