Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ovo blagdansko vrijeme strku za darovima po shopping centrima moguće je zamijeniti osmišljenijim darivanjem. Tom idejom vodila se galerija Laudato koja u zajedništvu s Hrvatskom poštom i svim ljudima dobre volje nudi drugačiji izbor.


Jedan takav dar za djecu može biti 'Biblijska abeceda' – 30 kartica za učenje biblijskih pojmova. Idealan božićni dar koji će vratiti razgovor, osmijeh i smisao u hrvatske obitelji u ove blagdanske dane.

Vezani članci Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Zaručila se kći jedne od najbogatijih Hrvatica: Izrekla "da" samo tri mjeseca nakon burnog razvoda PR Zagreb je domaćin bajkovitom gradu Svetog Nikole

Od ostalih prijedloga izdvaja se slikovnica 'Božićna priča' Sonje Tomić zajedno s bojankom iste autorice 'Kad anđeli biraju', a u ovoj prigodnoj ponudi nalazi se i slikovnica Brankice Blažević 'Biti kao anđeo'. Bez obzira na kupovinu darova ove božićne dane svakako treba provesti u zajedništvu, miru i opraštanju bez kojih Božić nema dubokog odjeka.