Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić operiran je u četvrtak u Zagrebu i ugrađene su mu dvije premosnice, izvijestili su u petak iz osječke Gradske uprave.

Galerija


Operacija je izvedena u KBC-u Zagreb, kamo je Vrkić nakon hospitalizacije u osječkome KBC-u upućen na daljnje liječenje, a u priopćenju za javnost iz Gradske uprave ističu da je poslijeoperacijski oporavak u tijeku te da je stabilno.

Vezani članci Liječnici uspješno razdvojili sijamske blizanke (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Liječnik iz tima otkrio detalje senzacionalne operacije razdvajanja sijamskih blizanki: "Istina je, u pripremi sam koristio i boce" Tim liječnika koji je na Rebru razdvojio sijamske blizanke (Foto: Pixsell,Tomislav Miletić) Uspjeh zagrebačkih liječnika: Otkrili kako je protekla povijesna operacija razdvajanja sijamskih blizanki

Vrkić je 15. travnja poslijepodne drugi put u posljednjih nekoliko mjeseci zbog bolova u prsnom košu hospitaliziran u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkoga KBC-a. Nalazi su pokazali da nije riječ o novom infarktu, ali je koronarografija pokazala nova suženja na srčanim arterijama te da je nužno kardiokirurško liječenje i operacija.

Osječki gradonačelnik Vrkić hospitaliziran je u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkoga KBC-a i 13. prosinca prošle godine, kada su mu, nakon pregleda te koronarografije krvih žila, ugrađeni stentovi. (Hina)

Kaos u Konjščini: Prosvjednici bacali kamenje na zgradu općine, intervenirala i hitna