Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Međunarodni je dan djece oboljele od malignih bolesti. U Osijeku je udruga 'Moje dijete' organizirala humanitarnu akciju.


Tramvajem su obišli cijeli grad i građanima dijelili letke kako bi ih pobliže upoznali sa svojim radom. Akciji su se pridružili i oni najmlađi, kao i osječka Liga protiv raka. Obitelji oboljele djece upozoravaju kako im je najveći problem što u Osijeku nema dječjeg odjela za onkologiju, pa su primorani putovati u Zagreb na liječenje. 

Vezani članci Sezona krpelja (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Opasnost koja nam prijeti iz trave: Ovo je sve što trebate znati o krpeljima i kako ih se brzo riješiti Tjedan mozga (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Počeo Tjedan mozga: ''Ljudi ne razmišljaju da su psihičke i neurološke bolesti - bolesti mozga''

'Ono s čime se Udruga može pohvaliti jest da je od zagrebačkog Gradskog poglavarstva od 1. siječnja 2008. godine na korištenje dobila četverosoban stan u Brestju, koji koriste svi naši članovi čije se dijete liječi u zagrebačkim klinikama', rekla je Sonja Lacković, dopredsjednica Udruge Moje dijete.