Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan djece oboljele od malignih bolesti

Osijek nema odjela za oboljele mališane pa svi moraju u Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodni je dan djece oboljele od malignih bolesti. U Osijeku je udruga 'Moje dijete' organizirala humanitarnu akciju.

Tramvajem su obišli cijeli grad i građanima dijelili letke kako bi ih pobliže upoznali sa svojim radom. Akciji su se pridružili i oni najmlađi, kao i osječka Liga protiv raka. Obitelji oboljele djece upozoravaju kako im je najveći problem što u Osijeku nema dječjeg odjela za onkologiju, pa su primorani putovati u Zagreb na liječenje. 

Pročitajte i ovo Srce: Ilustracija - 1 važnost zdravog življenja Plan za srce: Predsjednik Hrvatskog kardiološkog društva o detaljima: "To je jedna tempirana bomba" Slika nije dostupna Rijetke, ali drugi uzrok smrtnosti Nacionalni je dan djece oboljele od malignih bolesti

'Ono s čime se Udruga može pohvaliti jest da je od zagrebačkog Gradskog poglavarstva od 1. siječnja 2008. godine na korištenje dobila četverosoban stan u Brestju, koji koriste svi naši članovi čije se dijete liječi u zagrebačkim klinikama', rekla je Sonja Lacković, dopredsjednica Udruge Moje dijete.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene