Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspjela je pobjeći

DRAMA U OSIJEKU Iskoristio trenutak i oteo ženu u ukradenom automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednom trenutku žena je iskoristila nepažnju počinitelja te izišla iz vozila. Protiv 25-godišnjaka se podnosi kaznena prijava.

Osječko-baranjska policija sumnjiči 25-godišnjaka da je oteo ženu na način da je sjeo u automobil u kojem je bila i zatim se krenuo voziti ulicama Grada Osijeka.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Veliki brat u Osijeku - 2 Sve mogu zabilježiti Veliki brat stigao u grad na istoku Hrvatske: "Kamere imamo na pet kritičnih mjesta, a cilj je sve premrežiti"

Sumnja se da je ovaj hrvatski državljanin počinio kazneno djelo protupravnog oduzimanje slobode, a prema policijskom izvješću sve se dogodilo tijekom ovog mjeseca.

Spriječen pokušaj otmice školarca kod Varaždinskih Toplica

Naime, 31-godišnji hrvatski državljanin parkirao je osobni automobil na području osječkog Donjeg grada te je izišao, dok je 31-godišnja hrvatska državljanka ostala sjediti u vozilu. Nedugo zatim, u automobil je ušao 25-godišnjak i stavio vozilo u pogon te se zajedno s 31-godišnjakinjom vozilom kretao po ulicama Grada Osijeka.

U jednom trenutku žena je iskoristila nepažnju počinitelja te izišla iz vozila. Protiv 25-godišnjaka se podnosi kaznena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene