Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Služi kaznu za ubojstvo

Oscar Pistorius u zatvorskoj tučnjavi: Zaradio masnice zbog svađe oko telefona?

Oscar Pistorus (Foto: AFP)
Oscar Pistorus (Foto: AFP) Foto: Afp
Paraolimpijac Oscar Pistorius koji služi zatvorsku kaznu za ubojstvo zadobio je lakše ozljede u tučnjavi s drugim zatvorenikom u južnoafričkom zatvoru, prenose u utorak lokalni mediji.

"Navodno je sudjelovao u tučnjavi s drugim zatvorenikom zbog uporabe javnog telefona u odjelu za posebnu skrb u kojemu se obojica nalaze u sklopu zatvora Atteridgeville", otkrio je glasnogovornik odjela za zatvorske usluge za novine Times.

Pročitajte i ovo Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno" Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 Burno jutro Potukli se Zavadlav i Majstorović: Čekali da se otvore vrata kantine, a onda je uslijedila tučnjava

"Kao i u drugim standardnim slučajevima navodnih napada, naš je odjel započeo internu istragu toga slučaja kako bi se utvrdile činjenice i osiguralo da se poduzmu primjerene mjere jer takvi incidenti nisu dopušteni", naglasio je Singabakho Nxumalo.

Pistorius je nakon tučnjave odveden na medicinski pregled, no prošao je samo s modricama.

Tom su sportašu zbog urođene mane amputirane obje noge, a postao je poznat kao prva osoba s dvije amputacije koja se natjecala na Olimpijskim igrama 2012. godine. Natjecao se i na Paraolimpijskim igrama.

Proglašen je krivim 2015. u slučaju koji je potresao Južnoafričku Republiku i svijet, nakon što je na Valentinovo ubio svoju djevojku, manekenku Reevu Steenkamp.

On i dalje tvrdi da je mislio da je ona provalnik kad ju je upucao na ulazu u kupaonicu. Služi kaznu od 13 godina.  (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene