Obavijesti Video Pretražite Navigacija
još se utvrđuje uzrok

Njegovateljica Zelene oaze tvrdi da je djelatnica bila u domu u vrijeme požara

Požar doma Zelena oaza
Požar doma Zelena oaza DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Požar doma Zelena oaza Požar doma Zelena oaza Foto: DNEVNIK.hr +0 Požar doma Zelena oaza u Andraševcu Galerija 1/2 >>
Još uvijek se utvrđuje uzrok požara koji je jučer usmrtio šest korisnika doma za starije "Zelena oaza" u Hrvatskom zagorju.

Uzrok požara u domu za starije i nemoćne ''Zelena oaza'', u kojem je u subotu život izgubilo šestero korisnika, još uvijek se utvrđuuje.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Zbog jačine požara izuzeti dokazi morali su se poslati na vještačenja nakon kojeg će se više znati o uzroku. U isto vrijeme, istražuje se postupanje i uvjeti u kojima su korisnici boravili.

Vlasnica doma nije htjela davati izjave, a radnice ističu kako nije istina da nitko od djelatnika nije bio u domu u vrijeme požara. ''Nemoguće je da ljudi ostanu sami'', kaže Mirjana Kraljić, njegovateljica u ''Zelenoj oazi''.

Stjepan Sinković, nećak poginule korisnice doma kaže ispričao je kako je djelatnica doma u noći požara, kad je vidjela vatru, najprije pomislila da je ostavila upaljeno svjetlo u kući.

''Kažu da je ona oko pet bila dolje. Kad je došla gore, kad je presvlačila neku žensku, onda je vidjela crveno svjetlo, nije ona znala što se dogodilo. A dok je došla dolje i otvorila vrata buktinja nastala i to je to'', rekao je Sinković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene