Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje na cestama

Orkanska bura paralizirala promet, doznajte koje su ceste zatvorene

Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Orkanska bura paralizirala priobalje (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
Zbog olujnih udara vjetra i zimskih uvjeta za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutačno nema slobodnog cestovnog pravca u smjeru Dalmacije i obrnuto. U prekidu su i brojne trajektne i katamaranske linije.

Prema Rijeci i Istri smiju prometovati autocestom A6 Rijeka-Zagreb do čvora Delnice i dalje državnom cestom preko Gornjeg Jelenja (DC3), prema Rijeci i obrnuto.

Pročitajte i ovo Ilustracija stanje na cestama Spremate se na put? Provjerite gdje su najveće gužve i naoružajte se strpljenjem Ilustracija Blagdan Velike Gospe Pojačan promet na prilazima marijanskim svetištima: HAK upozorava vozače da prilagode brzinu

Zbog popunjenih odmorišta, mole se vozači kamiona s prikolicama i tegljači s poluprikolicama da do daljnjega ne kreću na put prema Dalmaciji, i obrnuto iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti, poručuju iz HAK-a.

Ako ste krenuli na put, o stanju na cestama informirajte se na službenim stranicama Hrvatskog autokluba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene