Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U DNEVNIKU NOVE TV

Orešković traži ispriku od Jandrokovića jer je oporbu nazvao podkapacitiranom, on poručuje: "Siguran sam da se većina iz oporbe nije u tome prepoznala"

Aktualno Galerija Dalija Orešković traži ispriku od Gordana Jandrokovića - 2 Dalija Orešković traži ispriku od Gordana Jandrokovića - 2 Foto: DNEVNIK.hr Goran Jandroković Goran Jandroković Foto: DNEVNIK.hr +0 Dalija Orešković traži ispriku od Gordana Jandrokovića - 1 Galerija 1/3 >>
Nakon što je jučer gostujući u Dnevniku Nove TV predsjednik Sabora Gordan Jandroković rekao kako je oporba politički i intelektualno podkapacitirana u odnosu na HDZ, Dalija Orešković danas je tražila da se ispriča građanima koji su glasovali za oporbu.

Gordan Jandroković je jučer u Dnevniku Nove TV za oporbu rekao da svakog dana bira teme koje bi mogle naštetiti HDZ-u i Vladi, ali smatra da su bezidejni i slabi u odnosu na HDZ-ove kapacitete.

"Tražim da se ispričate svim biračima koji su glasali za oporbu jer po vašoj uvrnutoj logici očito vrijede samo oni koji su glasali za koruptivnu hobotnicu HDZ-a. Jučerašnja izjava čini vas nedostojnim obavljaja funkcije predsjednika Sabora.

Tim više što politički i intelektualni kapacitet HDZ-a i vaše vladajuće većine čine ljudi poput Barišića, Puljašića i Tušeka", rekla je Dalija Orešković, saborska zastupnica centra danas u Saboru.

Jandroković kaže da se ispričava svima koji su se prepoznali.

"To je bio politički govor, i ja sam siguran da se velika većina zastupnika/ca iz oporbe u tome nije prepoznala. A oni koji su se prepoznali, njima se iskreno ispričavam", kazao je predsjednik Sabora.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene