Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koalicijski sporazum

ORaH i Laburisti idu zajedno na izbore! 'Ako treba izgorit ćemo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Mi ćemo ako treba 'izgoriti' na terenu, ali barem ćemo velikim strankama bar malo poremetiti priču.

Predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski potvrdio je u subotu Hini da će njegova stranka ići u koaliciju s ORaH-om te je za idući tjedan najavio potpisivanje koalicijskog sporazuma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna johnson uskoro bivši? Novi šok za premijera! I treći ministar dao ostavku, stranka mu okreće leđa: "On treba otići..." Slika nije dostupna podrška europske zelene stranke ORaH za zeleno gospodarstvo i dostojanstvene uvjete rada

"Točno je da idemo u koaliciju s ORaH-om. Imat ćemo koalicijski sporazum i na izbore ćemo izaći u cijeloj zemlji. Sporazum ćemo u Zagrebu potpisati idući tjedan, a pridružiti će nam se još neki istaknuti pojedinci i stranke", kazao je Končevski Hini. Istaknuo je da su Labursiti i ORah svjetonazorski i ideološki bliski. "Oni su 'zeleni', a mi se borimo za prava radnika, odnosno i jedni i drugi borimo se za napredak Hrvatske", rekao je.

Končevski vidi prednost Laburista i ORaH-a u odnosu na velike stranke u tome što su njihov rad podržali i pojedini sindikati u Hrvatskoj. "Mi ćemo ako treba 'izgoriti' na terenu, ali barem ćemo velikim strankama bar malo poremetiti priču", kazao je.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene