Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Mi ćemo ako treba 'izgoriti' na terenu, ali barem ćemo velikim strankama bar malo poremetiti priču.


Predsjednik Hrvatskih laburista Tomislav Končevski potvrdio je u subotu Hini da će njegova stranka ići u koaliciju s ORaH-om te je za idući tjedan najavio potpisivanje koalicijskog sporazuma.

Vezani članci Predstavljanje kandidacijskih lista za europske izbore (Foto: Dnevnik.hr) Predstavljanje kandidacijskih lista: Možemo! - politička platforma, Nova ljevica, Održivi razvoj Hrvatske (ORaH) Slika nije dostupna Tegoban put izlaska: Laburisti će podržati poziv za drugi referendum o Brexitu

"Točno je da idemo u koaliciju s ORaH-om. Imat ćemo koalicijski sporazum i na izbore ćemo izaći u cijeloj zemlji. Sporazum ćemo u Zagrebu potpisati idući tjedan, a pridružiti će nam se još neki istaknuti pojedinci i stranke", kazao je Končevski Hini. Istaknuo je da su Labursiti i ORah svjetonazorski i ideološki bliski. "Oni su 'zeleni', a mi se borimo za prava radnika, odnosno i jedni i drugi borimo se za napredak Hrvatske", rekao je.

Končevski vidi prednost Laburista i ORaH-a u odnosu na velike stranke u tome što su njihov rad podržali i pojedini sindikati u Hrvatskoj. "Mi ćemo ako treba 'izgoriti' na terenu, ali barem ćemo velikim strankama bar malo poremetiti priču", kazao je.