Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon teškog političkog tjedna, za opuštanje i odmor glazba je odličan lijek. Najbolje to zna predsjednik Ivo Josipović koji se od svakodnevnih obveza opustio na rođendanu Koprivnice.


654. rođendan grada Koprivnice Ivo Josipović proslavio je s najmlađima. Među njima se, nakon napornih političkih obaveza, s užitkom prisjetio djetinjstva svoje kćeri, danas studentice.

Vezani članci Darko Koren Da se ne baci: I jedan župan cijepio se protiv korone preko reda Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Žestoki sukob trojice pijanih muškaraca, radile šake, sjekira i - zubi

'Iskoristite vrijeme dok su klinci ovako mali, ovako slatki. Poslije porastu, odu svojim putem. Ali ono što ugradimo zajedno s njima, sagradimo ljubav i povjerenje dok su ovako mali, ostaje nam za cijeli život', rekao je predsjednik. A za uspješne korake u budućnost, 'učinite sve da budu pravi mali, vrijedni ljudi', dodao je.

>> Koprivnica najbolji europski grad!

Nakon druženja s djecom, bio je red otići na komorni simfonijski orkestar. No na ulazu u dvoranu saslušao je i jednog građanina koji mu je u o svom problemu sve napisao u pismu. Uslijedilo je fotografiranje, a potom uživanje u glazbi. Nakon klasike, predsjednik je uživao i na koncertu Gibonnija. Ondje je dočekan velikim pljeskom.