Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Za rođendan Koprivnice

Opušteni Josipović posjetio najmlađe i zapjevao s Gibonnijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon teškog političkog tjedna, za opuštanje i odmor glazba je odličan lijek. Najbolje to zna predsjednik Ivo Josipović koji se od svakodnevnih obveza opustio na rođendanu Koprivnice.

654. rođendan grada Koprivnice Ivo Josipović proslavio je s najmlađima. Među njima se, nakon napornih političkih obaveza, s užitkom prisjetio djetinjstva svoje kćeri, danas studentice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strašna tragedija Muškarac preminuo u crkvi punoj vjernika: "Oživljavali su ga skoro sat vremena, ali uzalud" Razbojništvo u ljekarni - 1 razbojništvo u Koprivnici "Mladić je krenuo u ljekarnu i vidio kroz staklo muškarce s pištoljima": Policija noćas uhitila razbojnike

'Iskoristite vrijeme dok su klinci ovako mali, ovako slatki. Poslije porastu, odu svojim putem. Ali ono što ugradimo zajedno s njima, sagradimo ljubav i povjerenje dok su ovako mali, ostaje nam za cijeli život', rekao je predsjednik. A za uspješne korake u budućnost, 'učinite sve da budu pravi mali, vrijedni ljudi', dodao je.

>> Koprivnica najbolji europski grad!

Nakon druženja s djecom, bio je red otići na komorni simfonijski orkestar. No na ulazu u dvoranu saslušao je i jednog građanina koji mu je u o svom problemu sve napisao u pismu. Uslijedilo je fotografiranje, a potom uživanje u glazbi. Nakon klasike, predsjednik je uživao i na koncertu Gibonnija. Ondje je dočekan velikim pljeskom.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene