Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog orkanskih udara vjetra za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok- Posedarje i D54 Maslenica-Zaton Obrovački, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.


Samo za osobna vozila zbog olujnih udara bure otvoreni su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, Jadranska magistrala (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene i Paški most.

Vezani članci Bura stvara probleme u prometu, ilustracija Pred vratima nova promjena vremena i snijeg, crveni alarm već upaljen: Udari bure do 140 kilometara, blokirane prometnice Slika nije dostupna Snijeg u Konavlima, u Zagrebu 150 ekipa Zimske službe posipa glavne prometnice u gradu

 Zbog zimskih uvjeta na području Like zabranjen je promet za kamione s prikolicama i za tegljače s poluprikolicama na dijelu cesta kroz Liku, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

 VIDEO Zastrašujući crni oblak prekrio je Istru!

 Zbog srušenih stabala zatvorena je Sljemenska cesta.

 Kolnici su mjestimice mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni zemlje i kamenja.

U prekidu je trajektna linija Prizna- Žigljen.

Prijepodne u većem dijelu zemlje vozit će se po mokrim i skliskim kolnicima. Zbog olujne bure moguće su poteškoće u prometu na pojedinim dionicama Jadranske magistrale, autocesta A1 i A6 Rijeka-Zagreb. Očekuje se pojačan promet na graničnim prijelazima sa Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Slovenijom.

U trajektnom i katamaranskom prometu zbog olujnih udara bure mogući su problemi.

Tijekom poslijepodneva zbog povratka s blagdana očekuje se pojačani promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru unutrašnjosti, te na A3 Bregana-Lipovac u smjeru graničnog prijelaza Bregana.

Pojačan promet očekuje se i prema graničnom prijelazu Macelj, na autocesti A2 Zagreb-Macelj.

Kratki zastoji bit će mogući na naplatnim postajama Rugvica (A3), Trakošćan (A2) i Lučko (A1).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook